Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunbryst med bulgur

Kalkunbryst med bulgur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 rødløg
2 tomater
100 g.fennikelknold
100 g.rucolasalat
 dild
 bladpersille
 timian
 
 Krydderier:
 Kanel
 karry
 koriander
 spidskommen
 chili
 
300 g.bulgur
6 dl.vand
0.5 tsk.salt
500 g.kalkunbryst
1 spsk.oliven olie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær rødløgene i små tern, ca. 10 x 10 mm. Skær tomaterne i små både eller tern. Del den halve fennikelknold i grove stykker. Skyld salaten og krydderurterne og hak det meget groft. Bland det hele sammen, drys krydderierne oven på og bland igen, vær forsigtig med chilien, undlad den hvis du ikke er til stærke retter. Brug ca. 1 fingerdrys (hvad du kan have mellem tre fingre) af hver krydderi. Bland det hele forsigtigt igen. Kom bulgur, salt og vandet i en gryde, kog det i 10 min. og lad det derefter trække i yderlige 10 min. Varm en stegepande op, kom oliven olie på og steg kødet på alle sider, til det er gyldent ca. 2-3 min. på hver side, skru derefter ned for varmen og steg det 5-6 min. på hver side. Tag kalkunbrystet af panden, dæk det men staniol og et viskestykke og lad det trække i 10 min. før du skærer det ud.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10868 gange,
og udskrevet 131 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu