champignon eller andre svampe250 g. champignon eller andre svampe
2.5
dl.
sødmælks yoghurt2.5 dl. sødmælks yoghurt
Opskrift:
Kog bulguren i let saltet vand, til den er mør. 15-20 min.
Varm olien op, drys den med karry, og lad det simre svagt 1 min
Skær porrerne i fine ringe, hak selleristilkene og svampene og svits grøntsagerne i karryolien i nogle minutter, til de er knap møre.
Tag gryden fra varmen og bland grøntsagerne godt med yoghurten.
Smag saucen til med salt og peber og server den over bulguren
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(19 stemmer)
Opskriften er vist 23325 gange, og udskrevet 405 gange.
Kommentarer
Hanne - 2007-02-22 20:09:16 Overraskende god - husk at yoghurten skal være fed - ellers skiller sovsen
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider