hvedemel og kokosmel til panering hvedemel og kokosmel til panering
1.5
dl.
bulgur1.5 dl. bulgur
1
spsk.
karry1 spsk. karry
3
dl.
hønsebouillon3 dl. hønsebouillon
0.5
finthakket løg0.5 finthakket løg
1
stor rosa grapefrugt1 stor rosa grapefrugt
50
g.
cashewnødder50 g. cashewnødder
Opskrift:
Løgene sauteres blanke i lidt olie og der tilsættes bulgur og karry, hvorefter dette steges let af. Tilsæt de 3 dl bouillon og kog bulguren ca. 10 minutter og lad dem herefter trække 10 minutter under låg. Cashewnødderne ristes let af på en lille pande, afkøles og derefter tilsættes grapefrugten som er skåret ud i fine fileter.
Fileterne krydres og paneres i mel, æg og kokosmel. Steges ved nænsom varme på begge sider i ca. 4-5 minutter.
Anret kyllingefileten sammen med bulgur, grapefileter og cashewnødder.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(7 stemmer)
Opskriften er vist 17590 gange, og udskrevet 593 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider