Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kokospaneret kyllingefilet med karrybulgur

Kokospaneret kyllingefilet med karrybulgur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kyllingefileter
 salt
 peber
 olie til stegning
1 æg - sammepisket
 hvedemel og kokosmel til panering
1.5 dl.bulgur
1 spsk.karry
3 dl.hønsebouillon
0.5 finthakket løg
1 stor rosa grapefrugt
50 g.cashewnødder
 


Opskrift:

Løgene sauteres blanke i lidt olie og der tilsættes bulgur og karry, hvorefter dette steges let af. Tilsæt de 3 dl bouillon og kog bulguren ca. 10 minutter og lad dem herefter trække 10 minutter under låg. Cashewnødderne ristes let af på en lille pande, afkøles og derefter tilsættes grapefrugten som er skåret ud i fine fileter. Fileterne krydres og paneres i mel, æg og kokosmel. Steges ved nænsom varme på begge sider i ca. 4-5 minutter. Anret kyllingefileten sammen med bulgur, grapefileter og cashewnødder.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 16732 gange,
og udskrevet 570 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu