Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bulgur med hirse og sesamfrø

Bulgur med hirse og sesamfrø, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1.5 dl.bulgur
1.5 dl.hirse
5 dl.vand
100 g.sesamfrø
2 spsk.hakket brøndkarse
 


Opskrift:

Bulgur og hirse skylles og koges sammen i vandet under låg i 10 minutter. Gryden tages af varmen og kornene trækker i 10 minutter til al væden er opsuget. Der blandes sesamfrø og brøndkarse i lige inden serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15954 gange,
og udskrevet 248 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nønne Lønne  -  0000-00-00 00:00:00
Enorm sund vegansk ret. Brug grøntsagsbouillon istedet for ren vand. Rist gerne sesamfrøene først idet det fremhæver deres dejlige smag. Hirse er meget anonym i sin smag så man kan tilsætte rigeligt med krydderier og krydderurter og variere gang efter gang. Hvidøg, karry, paprika og andre krydderier er oplagte muligheder Tilsæt gerne eller drys til slut med oliven og hakket små tern af frisk peberfrugt og evt. også tomat. I stedet for brønkarse kan man benytte purløg, persille eller koriander - eller et mix. Serveres fx. med stegte tomater og brød. Eller ovenbagte tomater og bagte kartoffelbåde. En rst af retten kan bruges som fyld i en udhulet grøntsag. Tilsæt evt. nødder og mandler i stedet for sesamfrø.