Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskefilet på bulgur med bønner og tomat

Torskefilet på bulgur med bønner og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3-4 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.torskefilet
1 citron
 Salt
 peber
3 dl.bulgur
6 dl.tomatjuice
0.5 citron Skallen herfra
1 ds.røde kidneybønner
250 g.cherrytomater
 Salt
 


Opskrift:

Skær fisken i passende stykker. Gnid den med citronsaft og drys med salt og peber. Læg fisken i et lille ovnfast fad og dæk med et stykke bagepapir. Kort før servering stilles fisken i ovnen ved 200° ca. 12 min. Kom bulgur, juice, citronskal og saft fra ½ citron i en gryde. Kog ca. 5 min., til bulguren har opsuget det meste af væden. Rør af og til. Fjern citronskallen. Halver cherrytomaterne og kom dem og bønnerne i retten. Varm det hele igennem og smag til med salt. Server retten fordelt på tallerkner med fisken lagt på.

Spis salat til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9509 gange,
og udskrevet 257 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu