Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bulgur med grøntsager

Bulgur med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bulgur med grøntsager, billede 4 Bulgur med grøntsager, billede 1 Bulgur med grøntsager, billede 2 Bulgur med grøntsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 pastinak
3-4 gulerødder
1-2 forårsløg
1 gul peberfrugt
1 squash
2 spsk.olie
250 g.bulgur
6-7 dl.vand
1 tsk.salt
 


Opskrift:

Grøntsagerne renses. Løgene snittes helt fint, de andre grøntsager (pastinak og gulrod skrælles) skæres i små bitte tern.

Sæt en gryde over med ca. 2 spsk olie, kom grøntsagerne i, drys med salt, og lad det sautere deri, må ikke tage farve.

Tilsæt ca. 250 g bulgur og vend det hele rundt i gryden. Tilsæt derefter 6-7 dl vand. Skru ned på ca. halv kraft og læg låg på og lad det simre ca. 10 min. (kig til det af og til om der er vand på) til vandet er optaget.

Kan spises varmt eller koldt til et stykke magert kød eller fisk.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (25 stemmer)

Opskriften er vist 123509 gange,
og udskrevet 2858 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-07-23 15:47:00
En anden måde at lave denne ret på, er at koge Bulguren (evt. forsteg den i smør) og når den når punktet hvor den har optaget stort set al vandet, så smider man grønsagerne i (som er snittet i små stykker) låget bliver smidt på igen, og den får lov til at stå og trække i ca. 20 min (på slukket plade) Man kan så lave en dressing af Yoghurt, citronsaft og en lille smule rørsukker og blande det med.


Nønne Lønne  -  0000-00-00 00:00:00
Fin selvstændig veganerret. Patinak kan erstattes af andre rodfrugter. Forårsløg/springløg kan erstattes af porrer. Champignons er også herlige i denne ret. Pastinak er også en god mulighed. Benyt en god grøntsagsbouillon i stedet for ren vand. Drys med friskhakkede krydderurter. En rest kan fyldes i en udhulet courgette/squash eller udhulet peberfrugt ogserveres med bagte kartoflebåde, tomatsauce og oliven samt evt. brød. Herligt!