Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskefilet med tomat-agurkesalat og bulgur

Fiskefilet med tomat-agurkesalat og bulgur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.fiskefilet (skrubbe eller rødspættefilet)
1 dl.hvedemel
 salt
 peber
20 g.smør
1 spsk.olie
 
 Bulgur:
1 løg
2 soltørrede tomater
4 dl.bulgur
3.5 dl.vand
0.5 bouillonterning
 
 Tomat – agurkesalat af:
3 store tomater
1 agurk
1 dl.creme fraiche
2 spsk.hvidvinseddike eller citronsaft
1 spsk.sukker
0.5 bdt.friskhakket dild
 salt
 peber
 


Opskrift:

Bulgur – Hak løg og soltørret tomat fint, kom bulgur i en gryde med vand, bouillonterning, løg og soltørrede tomater og kog den ved svag varme 7 minutter. Lad bulguren trække under låg 2 – 3 minutter inden servering.

Fisk
Skær fiskefileterne på langs i 1,5 cm brede strimler. Bland mel, salt og peber sammen og vend fiskestrimlerne heri. Steg strimlerne på en "slip let" pande i gyldent smør, ca. 2 – 3 minutter på hver side.

Tomat-agurkesalat
Skær tomater og agurk i tern. Rør en dressing af creme fraiche, hvidvinseddike, sukker og finthakket dild. Smag til med salt og peber og vend dressingen i tomat og agurke terningerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13849 gange,
og udskrevet 449 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu