lammeculotter efter størrelse2-4 lammeculotter efter størrelse
salt salt
kværnet peber kværnet peber
evt. 15 g smør evt. 15 g smør
3
dl.
vand eller lammebouillon3 dl. vand eller lammebouillon
1
dl.
piskefløde1 dl. piskefløde
1
stor spsk. grovkornet dijonsennep1 stor spsk. grovkornet dijonsennep
evt. lidt hakket persille evt. lidt hakket persille
Opskrift:
Rids fedtlaget på culotterne i rudemønster og krydr med salt og peber (hvis der er et lidt løst fedtlag øverst skal det forsigtigt skæres af).
Brun kødet godt i en sautépande eller stegegryde, først med fedtsiden nedad.
Vend og kom evt. lidt smør ved.
Hæld halvdelen af væsken i panden/gryden og steg under låg ca. 25 minutter.
Hvis væden fordamper hældes lidt mere ved.
Tag kødet op og pak det ind i alu-folie.
Kom resten af bouillonen og fløden i gryden og kog det lidt ind uden låg.
Smag saucen til med sennep.
Tykkelsen kan justeres med lidt bouillon eller fløde.
Skær kødet i skiver og server med dampet spidskål og sennepssauce.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(5 stemmer)
Opskriften er vist 15374 gange, og udskrevet 427 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider