Lammemedealjoner

Lammemedealjoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemedaljoner

Oprindelsesland : Portugal

PortugalIndsendt :      Red:


Ingredienser:
880 glammemedaljoner af ryg eller kølle 8 stk.
1 tsk.oregano
2 fedhvidløg
150 g.grønne oliven
8 småtomater
4 spsk.smør
1 spsk.olie
4 spsk.bouillon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Medaljonnerne drysses med oregano og steges i 2 spsk. smør på panden i 3 min. på hver side. Kværn groft salt og peber over kødet, som holdes varmt, evt. pakket ind i alufolie.

På en anden pande gyldnes resten af smørret. Her svitses det hakkede hvidløg et øjeblik.

Tomaterne skoldes i kogende vand, og skindet skrælles forsigtet af. Derefter anbringes de ved siden af hinanden på panden. Olien tilsættes, og tomaterne steges i 5 min. ved svag varme. Tilsæt bouillon og oliven, lad det hele snurre i 3 min. Smag tomatblandingen til med salt, peber og oregano og anret den omkring lammemedaljonerne.

Serveres med flødestuvede kartofler og salat.


karakterer:
Opskriften er vist 9382 gange,
og udskrevet 237 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu