lammemedaljoner af ryg eller kølle 8 stk.880 g lammemedaljoner af ryg eller kølle 8 stk.
1
tsk.
oregano1 tsk. oregano
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
150
g.
grønne oliven150 g. grønne oliven
8
små
tomater8 små tomater
4
spsk.
smør4 spsk. smør
1
spsk.
olie1 spsk. olie
4
spsk.
bouillon4 spsk. bouillon
salt salt
peber peber
Opskrift:
Medaljonnerne drysses med oregano og steges i 2 spsk. smør på panden i 3 min. på hver side.
Kværn groft salt og peber over kødet, som holdes varmt, evt. pakket ind i alufolie.
På en anden pande gyldnes resten af smørret.
Her svitses det hakkede hvidløg et øjeblik.
Tomaterne skoldes i kogende vand, og skindet skrælles forsigtet af.
Derefter anbringes de ved siden af hinanden på panden.
Olien tilsættes, og tomaterne steges i 5 min. ved svag varme.
Tilsæt bouillon og oliven, lad det hele snurre i 3 min.
Smag tomatblandingen til med salt, peber og oregano og anret den omkring lammemedaljonerne.
Serveres med flødestuvede kartofler og salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(11 stemmer)
Opskriften er vist 9203 gange, og udskrevet 236 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider