En pæn portion ”Morning Glory”(Vandspinat) En pæn portion ”Morning Glory”(Vandspinat)
Rispapir Rispapir
Frisk koriander Frisk koriander
3
fed
hvidløg3 fed hvidløg
3
cm.
citrongræs3 cm. citrongræs
4
små stærke chilier4 små stærke chilier
Peanut butter sauce Peanut butter sauce
4
forårsløg4 forårsløg
Opskrift:
Tag en håndfuld friske korianderblade, hak dem fint sammen med 3 fed hvidløg, citrongræs, forårsløg og rensede chilier
Rør denne krydderblanding sammen med oksekødet og form dem til små ”pølser”.
Dampkog vandspinaten (letteste måde er at hælde vand i bunden af en suppegryde og stille en bambus indsats med i gryden. Læg vandspinaten i indsatsen og kog op. Der skal stadig være ”bid” i grøntsagerne så kog ikke for længe.
Et viskestykke gøres meget vådt. Læg en mængde rispapirer, svarende til antallet af oksepølser på viskestykkets ene halvdel og fold den anden halvdel hen over rispapirerne. Lad det stå i ca. 5 minutter.
Varm jordnøddesaucen godt op.
Når man er klar til at spise lægger man oksepølsen let forskudt mod randen af rispapiret. Læg et bundt vandspinat ved siden af pølserne. Fold papiret først ned mod enderne af pølserne og rul derefter pølserne ind sammen med vandspinaten.
Dyp i jordnøddesauce og spis.
Tips:
Jordnøddesovseopskriften findes i denne opskriftssamling
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 10230 gange, og udskrevet 138 gange.
Kommentarer
Louis51 - 2007-01-15 13:24:12 Jeg går ud fra, at pølserne skal steges - eller hur?
Thien Duong - 0000-00-00 00:00:00 Jeg savner billede fra opskift
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider