Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Lammelever med svesker og champignons

Lammelever med svesker og champignons, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
400 g.lammelever
 smør til stegning
14 svesker uden sten, udblødt i vand
250 g.champignons
1 spsk.myntegele
 salt
 friskkværnet peber
5 dl.fløde
 40 g. smør og 50 g. hvedemel rørt sammen til smørbolle til jævning
 


Opskrift:

Leveren skæres i ikke for tykke skiver, der vendes i mel, krydret med salt og peber. Skiverne brunes et kort øjeblik på panden i smør og lægges i en gryde.

Panden koges af med 3 dl. vand, tilsættes fløden og smages til med salt, peber og myntegele. Kan evt. tilsættes lidt kulør.

Champignons, skåret i kvarte, lægges over leveren sammen med de udblødte svesker. Skyen fra panden sies over, og det simrer svagt under låg i 30 min.

Saucen jævnes med smør/melbolle og simrer 5 minutters tid. Smages inden servering til med salt, peber og evt. lidt mere myntegele.

Kartoffelmos eller flutes kan serveres til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9043 gange,
og udskrevet 326 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sus.m  -  2008-07-09 20:32:40
Jeg synes, at leveren blev noget tør i det. Smagen blev lidt kogt ud. Måske skal leveren bare steges og lægges til side, mens man laver den lækre sovs - og så kun koge med i sovsen i et par minutter?


Lillian  -  2007-12-12 12:11:31
Er utrolig velsmagende