Lagen røres kold sammen og står et par timer til saltet er opløst. Lagen hældes over kødet, der først gnides med salt. Kødet holdes ned med et let pres, og stilles køligt 3 døgn.
Inden servering koges kødet mørt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(9 stemmer)
Opskriften er vist 30944 gange, og udskrevet 623 gange.
Kommentarer
Jørn Fabricius - 2016-10-16 14:38:26 Verdens mest overfladiske og dårlige opskrift.
1/ Salt opløses kun efter mange mange dage i koldt vand.
2/ Suppen som tungen koges i skal have masser af timian, peberkorn, lauerbærblade og 2 bouillionterninger.
3/ "Kødes koges mørt!" -ja, god morgen, hvor længe er det??
Til en normal størrelse oksetunge regnes 2 1/2 til 3 timer.
Hvor er det dog ringe, at I vil præsentere sådan noget ubrugeligt møj.
- 2012-04-01 11:28:23 Efter tungen sprængt og kogt, fjernes det yderste lag af tungen. Kom tungen på grillen med god varme ude i kande af grillen med låg over. Den er klar når den har fået en god farve. kom nu lidt savsmuld på grillen sæt låget på igen i 10 minutter. Det smager fantastisk.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider