Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bourgognesauce

Bourgognesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Vinsaucer

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 g.persillerødder
1 finthakket løg
1 laurbærblad
1 stk.timian
50 g.i tern bacon
50 g.champignoner
 Smør
5 dl.rødvin
 
Opskrift:
Rist bacon i en gryde til det er lysebrun. Tilsæt løg og champignons og lad det dampe ca. 5 min. Tilsæt krydderierne.

Tilsæt rødvin og lad det koge ind til det halve. Saucen sigtes.

Kog op og jævn med smørret til en let sauce. Smag til med salt og cayenne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14199 gange,
og udskrevet 325 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sara  -  2010-11-11 18:13:37
Du skriver et stk timian, menes en kvist eller ....?