Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Broccoli ret med bacon og mornay sauce

Broccoli ret med bacon og mornay sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : ****

Indsendt :



Ingredienser:
1 Broccolihoved – plukket i små buketter
1 Rødløg (lidt mindre end en tennisbold) – hakket
1 Grøn peberfrugt (gerne stor) – hakket
1 Karolines færdige mornay sauce på papkarton
0.5-1 Poserevet ost med chili
1 Pk.Bacontern
 
 Krydres med:
 Aroma (fra Maggi – lille brun flaske) ca. 20 små skvæt
 eller
 sojasauce (1 spiseske) kværnet eller frisk hvidløg efter smag
 
 lidtgroft peber
 
 Serveres med flutes
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 210 grader.

Pensel/smør et lille ovnfast fad eller en skål. Bland grøntsagerne i fadet. Drys med krydderierne og bland igen. Hæld saucen over og drys osten hen over i et tyndt dækkende lag.

Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter.

Steg baconternene på panden 15 minutter før retten er færdig og drys over inden serveringen.

Retten kan drøjes med alle slags grøntsager. Bruges hårde grøntsager (gulerødder, kartofler etc.) skal de snittes ultra tyndt/i meget små tern.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 22013 gange,
og udskrevet 577 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Brynhild  -  2007-07-02 17:12:37
Jeg giver broccolien et kort (2 min.) opkog først og kommer en lille smule frisk, hakket chili i retten.