Drys koteletterne på begge sider med salt og peber og steg dem i smør på en pande 4 minutter på hver side.
Tag koteletterne af varmen.
Pil løget og skær det i kvarte. Rens auberginerne flæk dem og skær dem i tern.
Svits løgene i resten af smørret, tilsæt auberginer og tomatpure. Drys med salt og peber og lidt karry. Hæld bouillon ved og lad det hele snurre ved svag varme i 15 minutter.
Tilsæt ærterne efter 5 minutter og efter 10 minutter artiskokbunde som er skåret i kvarte. Læg grønsager og kød i et dybt fad og server retten med grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 32385 gange, og udskrevet 403 gange.
Kommentarer
sasja .g - 2011-06-30 16:48:01 ved nu ikk om det ka tages som en hovedret
stefan, Italien - 2010-02-14 12:44:17 Retten lyder lækker, uden tvivl, men jeg har ærlig talt aldrig hørt om denne ret i Rom, hvor jeg nu har levet hele mit liv (desuden er karry praktisk talt aldrig brugt i italiensk mad...)
vito arico - 2007-08-17 19:18:24 super lækkert
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider