Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Butterdejsæske med laks og rejesalat

Butterdejsæske med laks og rejesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

HøjtidNytår

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Butterdejsæske med laks og rejesalat, billede 4 Butterdejsæske med laks og rejesalat, billede 1 Butterdejsæske med laks og rejesalat, billede 2 Butterdejsæske med laks og rejesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
6 skiver Laks koldrøget, i skiver 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
   
  Rejesalat
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Rejer uden skal, kogte
1 spsk. Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
1 Iceberg, salat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Opskrift:
Opvarm ovnen til 225 grader C. alm. ovn. Del hver plade i tre. Pensl dem med sammenpisket æg og bag dem ca. 15 min. Lad dem køle af.

Rejesalat:
Pisk fløden til flødeskum og bland mayonnaisen i . Rør finthakkede rejer i. Smag til med peberrod, hakket dild og citronsaft.

Skær toppen af hver butterdejsæske. Læg en skive laks på bundene og fordel rejesalaten herpå. Læg låg på og server salat og citronbåde til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (126 stemmer)

Opskriften er vist 285085 gange,
og udskrevet 16566 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7698 (1832 kcal)
KJ pr. Pers. 1283 (305 kcal)
Vægt ialt 1360 gram
Vægt pr. Pers. 226 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 566 KJ (134 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 9.7 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu