Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Butterdejsæske med laks og rejesalat

Butterdejsæske med laks og rejesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

HøjtidNytår

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Butterdejsæske  med laks  og  rejesalat, billede 4 Butterdejsæske  med laks  og  rejesalat, billede 1 Butterdejsæske  med laks  og  rejesalat, billede 2 Butterdejsæske  med laks  og  rejesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
6 skiver Laks koldrøget, i skiver 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
   
  Rejesalat
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Rejer uden skal, kogte
1 spsk. Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
1 Iceberg, salat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   


Opskrift:

Opvarm ovnen til 225 grader C. alm. ovn. Del hver plade i tre. Pensl dem med sammenpisket æg og bag dem ca. 15 min. Lad dem køle af.

Rejesalat:
Pisk fløden til flødeskum og bland mayonnaisen i . Rør finthakkede rejer i. Smag til med peberrod, hakket dild og citronsaft.

Skær toppen af hver butterdejsæske. Læg en skive laks på bundene og fordel rejesalaten herpå. Læg låg på og server salat og citronbåde til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (126 stemmer)

Opskriften er vist 283508 gange,
og udskrevet 16546 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu