Butterdej med rejer og laks næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
2 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
6 skiver Laks koldrøget, i skiver 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
   
  Rejesalat
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Rejer uden skal, kogte
1 spsk. Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
1 Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Energi:
KJ total 7698 (1832 kcal)
KJ pr. Pers. 1283 (305 kcal)
Vægt ialt 1360 gram
Vægt pr. Pers. 226 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 566 KJ (134 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 9.7 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)