sommerhvidkål i tynde strimler (september-april) 400 g. sommerhvidkål i tynde strimler (september-april)
200
g.
gulerødder i tynde strimler 200 g. gulerødder i tynde strimler
200
g.
grønne bønner 200 g. grønne bønner
1
ds.
bambusskud 1 ds. bambusskud
Marinade: Marinade:
1
dl.
grønsagsbouillon 1 dl. grønsagsbouillon
2
spsk.
soyasauce 2 spsk. soyasauce
0.5
dl.
ketchup 0.5 dl. ketchup
1
fed
knust hvidløg 1 fed knust hvidløg
1
spsk.
mørk farin eller honning 1 spsk. mørk farin eller honning
1
tsk.
groft salt 1 tsk. groft salt
0.5
tsk.
stødt peber0.5 tsk. stødt peber
Tilbehør: Tilbehør:
Ris - bulgur eller cous cous Ris - bulgur eller cous cous
Opskrift:
Varm olien i en stor gryde eller wok. Svits alle grønsagerne ved kraftig varme et par minutter til de er møre, men stadig sprøde.
Bland ingredienserne til marinaden sam-men. Tilsæt den til grønsagerne og lad retten simre i 2 min.
Tips:
Brug andre grønsager alt efter sæson.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(9 stemmer)
Opskriften er vist 10612 gange, og udskrevet 275 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider