Grøntsagerne vaskes og koges med kalvekødet i en gryde iblandet nellikker, laurbærblade, vin og så meget vand at det dækker kødet. Kog i ca. 2 timer og tag derefter kødet ud for afkøling.
Tunfisk saucen tilberedes ved at blande alle de angivne ingredienser herfor, bortset fra persillen.
Det afkølede kød pensles med saucen og pakkes ind i aluminiumsfolie (husk at fjerne eventuel strik i kødet). Lad så kødet hvile i køleskab i mindst 5 timer.
Inden servering fjernes folien og kødet skæres ud i passende portioner; resten af saucen hældes over portionerne som så sprinkles med persille og capers som pynt.
Serveres med flûtes eller salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5814 gange, og udskrevet 125 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider