Kalverullebryst i tomat og tun

Kalverullebryst i tomat og tun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.kalve-rullebryst
2 gulerødder
2 stilkeselleri
1 løg - i 4 stykker
1 lille bdt. persille
4 laurbærblade
2 nellike stykker
3 dl.tør hvidvin
 salt
 peber
 
 Sauce:
200 g.tun i olie
1.5 dl.mayonnaise
3 spsk.capers
2 spsk.citronsaft
1 fedhvidløg
0.5 bdt.persille (finthakket)
 
Opskrift:
Grøntsagerne vaskes og koges med kalvekødet i en gryde iblandet nellikker, laurbærblade, vin og så meget vand at det dækker kødet. Kog i ca. 2 timer og tag derefter kødet ud for afkøling.

Tunfisk saucen tilberedes ved at blande alle de angivne ingredienser herfor, bortset fra persillen.

Det afkølede kød pensles med saucen og pakkes ind i aluminiumsfolie (husk at fjerne eventuel strik i kødet). Lad så kødet hvile i køleskab i mindst 5 timer.

Inden servering fjernes folien og kødet skæres ud i passende portioner; resten af saucen hældes over portionerne som så sprinkles med persille og capers som pynt.

Serveres med flûtes eller salat.





karakterer:
Opskriften er vist 6549 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu