Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Heidis pæretærte

Heidis pæretærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Heidis pæretærte, billede 4 Heidis pæretærte, billede 1 Heidis pæretærte, billede 2 Heidis pæretærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Pære En pærer vejer ca. 100 gram renset vægt.
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

110 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
85 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.25 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   


Opskrift:
Smuldrer margarine i melet, tilsæt sukker, vanille, ingefær og salt. Dejen samles med æg, og hviles koldt ½ time.

Pensles med vand og drysses med sukker.

Bages i ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter.

Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pæretærte

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (24 stemmer)

Opskriften er vist 64505 gange,
og udskrevet 1097 gange.
Energi:
KJ total 8467 (2015 kcal)
KJ pr. Pers. 1411 (335 kcal)
Vægt ialt 747 gram
Vægt pr. Pers. 124 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1132 KJ (269 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 13.2 gram
Kulhydrat 35.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kathe  -  2016-09-14 18:36:11
Jeg fulgte denne opskrift til punkt og prikke. Allerede da jeg satte dejen på køl, tænkte jeg at der var for lidt til både top og bund. Rullede halvdelen ud ml 2 stk cellofan, da andet ikke kunne lade sig gøre. Dejen skal rulles ud til ganske få mm hvis den skal dække tærtebund - det er bare helt umuligt at få en mørdej, der er så tynd flyttet over i et almindeligt tærtefad uden den går i stykker. Måske er opskriften tænkt til et lille tærtefad? Jeg vil råde jer til at bruge en anden opskrift, hvis I ikke lige har lyst til at lave en ny portion mørdej undervejs - alternativ lave dobbelt så meget dej. Så bliver den også god:)

Anonym  -  2014-09-17 21:12:59
Bare lige et lille spørgsmål. Hvornår bruger man pærene

Caroline  -  2012-04-05 12:39:01
Hej, jeg fik lige lyst til at være lidt kreativ tror i at det kommer til at smage dårligt at bruge melon i stedet?? ;)

Mai-Britt  -  2010-09-21 13:57:37
Lyder mistænkeligt meget som den fra Karolines kogebog i 80-90'erne

Lillian K.  -  2009-10-07 16:12:14
Jeg har lagt dejen i bunden af et smurt tærtefad, og skåret pærerne i skiver og lagt over drysset knust mørk pålægschokolade og rørsukker over. Server med kold flødeskum eler is.

Per  -  2008-01-07 12:45:42
Tror dejen skal deles i to og rulles ud, den ene del lægges i en smurt tærteform, de halve pære lægges oven på, den anden del af dejen rulles også ud og lægges oven på pærerne, Nu kan den så pensles og drysses med sukker

Rebecca  -  2007-12-06 11:48:13
Hvad med pærerne?

Hvor er pærene  -  0000-00-00 00:00:00
Skal dejen lægges over