Heidis pæretærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
3 Pære En pærer vejer ca. 100 gram renset vægt.
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

110 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
85 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.25 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 8467 (2015 kcal)
KJ pr. Pers. 1411 (335 kcal)
Vægt ialt 747 gram
Vægt pr. Pers. 124 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1132 KJ (269 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 13.2 gram
Kulhydrat 35.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)