Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Mjødmarineret koteletter

Mjødmarineret koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
8 Svinekoteletter
 salvie
 mjød
 salt
 peber
 paprika
 
 fedtstof til stegningen
 
4 æbler i både
1 ds.abrikoser
1 glaschampignoner
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Koteletterne marineres i en lage af mjød og 1 tsk. salvie i 6-8 timer. Derefter brunes de på panden i lidt fedtstof og krydres med salt, peber og paprika. - De lægges i et ildfast fad.

I fedtstoffet fra panden ristes æblebåde, abrikoser og champignons, hvorefter blandingen lægges i det ildfaste fad til koteletterne.

Panden koges af med 1 dl. mjødlage, 2 dl. abrikossaft, 1 bouillonterning og ca. 1 dl. piskefløde, dette hældes ved koteletterne og fadet sættes i ovnen i ca. 20 min. ved 185 grd.C

Tips:

Kan evt. serveres med kartoffelmos i ovn eller med løse ris

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5963 gange,
og udskrevet 86 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
mjød kan erstattes af porter med et lille drys sukker