Koteletterne marineres i en lage af mjød og 1 tsk. salvie i 6-8 timer.
Derefter brunes de på panden i lidt fedtstof og krydres med salt, peber og paprika. - De lægges i et ildfast fad.
I fedtstoffet fra panden ristes æblebåde, abrikoser og champignons,
hvorefter blandingen lægges i det ildfaste fad til koteletterne.
Panden koges af med 1 dl. mjødlage, 2 dl. abrikossaft, 1 bouillonterning
og ca. 1 dl. piskefløde, dette hældes ved koteletterne og fadet sættes i ovnen
i ca. 20 min. ved 185 grd.C
Tips:
Kan evt. serveres med kartoffelmos i ovn eller med løse ris
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6016 gange, og udskrevet 102 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider