Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kylling med Estragon & paprikasauce

Kylling med Estragon & paprikasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Kylling med Estragon & paprikasauce, billede 4 Kylling med Estragon & paprikasauce, billede 1 Kylling med Estragon & paprikasauce, billede 2 Kylling med Estragon & paprikasauce, billede 3
Fotograf: Jytte  

Ingredienser:
600 g.kyllingebryst i strimler
8 spsk.frisk citronsaft
2 spsk.evt. frisk estragon
2 spsk.paprika
2.5 dl.Cremefine madlavningsfløde
10-12 soltørrede tomater(gerne i olie) skæres i strimler
 salt
 cayennepeber
 
 Tilbehør:
 Frisk Pasta
 


Opskrift:
Marinade:
De 8 spsk. citronsaft, paprika og estragon blandes sammen. Kyllingebrystet skæres i strimler og lægges i marinaden i ca. 30 minutter.

Efterfølgende steges kyllingestrimlerne i marinaden indtil de er gennemstegt ca. 10 minutter.

Kyllingestrimlerne tages op fra panden, og der skrues op for blusset, så citronsaften kan fordampe fra panden. Madlavningsfløden hældes på panden, sammen med de soltørrede tomater. Efter at have givet saucen en opkog, lægges kyllingestykkerne i saucen.

Retten er nu klar til servering.

Tips:

Nemt, hurtigt og lækkert.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (47 stemmer)

Opskriften er vist 47197 gange,
og udskrevet 1793 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mia  -  2013-09-26 12:41:07
Skær ned på citronsaften, den kvæler totalt alle de andre smage i retten.

NLJ  -  2012-02-17 14:26:00
Mindre citron, mindre paprika og mere esdragon. Så bliver den FANTASTISK

Anita  -  2011-01-04 13:35:58
Lyder lækkert - det skal jeg prøve at lave i aften!

Karina  -  2010-09-04 08:16:57
Jeg tilsatte let svitsede kantareller - og tilsatte dem, da kyllingestrimlerne havde stegt ca. halvdelen af tiden... Smagte udemærket

Karina  -  2010-09-03 17:39:04
Hm, svits og tilsæt kantareller - MUMS

  -  2007-11-24 17:38:21
den smager lidt for maget af pasta og den er ellers god nok!!!!!!

  -  2007-11-24 17:37:08
den er mega brol

Familien Kazem  -  2007-11-24 17:35:16
Den er rigtig god, men er lidt for meget surt, og det er iorden....

mulle  -  0000-00-00 00:00:00
prøv at smage til med 1 tsk sukker eller efter smag.

Søren  -  0000-00-00 00:00:00
Surt kan være udemærket, men det sure smag stjæler opmærksomheden lidt for meget. Ellers en udemærket opskrift.

Lise  -  0000-00-00 00:00:00
Super - 2 af gæsterne bad om opskriften.Jeg valgte ris og desuden en salat med majs, cherrytomater, rød snackpeber og forårsløg, vendt med marimade af balsamico og akaciehonning, smagt til med salt og peber samt ½ finthakket, frisk chili.

Klaus  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god og lækkert mad til en hyggelig aften

Charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
Den er temmelig sur

kasper  -  0000-00-00 00:00:00
den er ikke for go den smager helt vildt af paprika

Morten sheilas søn  -  0000-00-00 00:00:00
den er meget go men den smager lidt syrligt [*_*]

Jette Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg brugte Rosen Paprika, og tilføjede en lille bake champignon... det blev den ikke dårligere af!!!!!

Winnie  -  0000-00-00 00:00:00
Uhm...!! Denne ret smager meget lækkert! Og er nem at lave- Prøv den!