Små fiskeboller til suppe

Små fiskeboller til suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Små fiskeboller til suppe, billede 4 Små fiskeboller til suppe, billede 1 Små fiskeboller til suppe, billede 2 Små fiskeboller til suppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.torskefilet
0.5 løg
 
1 æg
 salt
 peber
 
0.5 dl.hvedemel
0.5 dl.kartoffelmel
 
2 dl.mælk
 
Opskrift:
Skær fisk og løg i mindre stykker og blend til en fars.
Tilsæt æg salt og peber og blend kort.
Tilsæt mel og blend.
Tilsæt mælken lidt efter lidt til fiskefarsen har en tilpas konsistens, lidt fastere end frikadellefars.
hvile ½-1 time i køleskab.

Farsen formes til små boller med en bollesprøjte eller med en teske.

Koges i letsaltet vand til de føles faste, 4-5 minutter.

Tips:

Fiskeboller pasaser til fiskesuppe og nogle grønsagssupper, f.eks. tomatsuppe eller karrysuppe


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 42964 gange,
og udskrevet 775 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2021-02-03 19:52:24
Fiskebollerne kan fryses, men er bedst friske

Per.Wolf  -  2018-09-11 10:27:25
enkelt og fantastisk opskrift, jeg tilføjede knorrs grillkrydderi , som jeg som lystfisker og slagter i næsten alle fiske og kødretter. tak for opskriften, velbekomme til jer alle :-)

Bianca  -  2017-07-29 20:57:13
Kan de fryses?