Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Små fiskeboller til suppe

Små fiskeboller til suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 æg
 salt
 peber
2 dl.mælk
0.5 dl.hvedemel
0.5 dl.kartoffelmel
1 lille løg i både
 
500 g.filet af fx torsk eller sej (andre slags fisk kan bruges eller man kan blande flere slags)
 
Opskrift:
Hvis man har en blender eller foodprocessor, starter man med at blende alle ingredienser undtagen fisken.

Fisken skæres i strimler og tilsættes lidt ad gangen, mens maskinen kører. Farsen blendes, indtil den har den konsistens, man ønsker.

Hvis farsen skal laves på en kødhakker, hakker man løg og fisk 1-2 gange i kødhakkeren.
De øvrige ingredienser røres i. Farsen har godt af at hvile ½-1 time i køleskab.

Farsen formes til små boller med en bollesprøjte eller med en teske.

Koges i letsaltet vand til de føles faste, 4-5 minutter.

Tips:

Fiskeboller pasaser til fiskesuppe og nogle grønsagssupper, f.eks. tomatsuppe eller karrysuppe


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 38591 gange,
og udskrevet 740 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per.Wolf  -  2018-09-11 10:27:25
enkelt og fantastisk opskrift, jeg tilføjede knorrs grillkrydderi , som jeg som lystfisker og slagter i næsten alle fiske og kødretter. tak for opskriften, velbekomme til jer alle :-)

Bianca  -  2017-07-29 20:57:13
Kan de fryses?