Små fiskeboller til suppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
500 gram Torskefilet uden skind
0.5 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
 
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
0.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 dl. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
Energi:
KJ total 3731 (888 kcal)
KJ pr. Portion 3731 (888 kcal)
Vægt ialt 910 gram
Vægt pr. Portion 910 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 410 KJ (97 kcal)
Protein 12.5 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 7.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)