Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kulsvierkonens pasta

Kulsvierkonens pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.spaghetti
200 g.bacon
1 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
3 æg
4 spsk.fløde
3 spsk.reven parmesan
 Salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skær baconen i tern og svits den i en kasserolle med hvidløget og olien. Tag kasserollen af varmen, når baconen alt efter ønske er blank eller sprød. Pisk æggene i en skål og rør fløden i med Parmesan, peber og salt. Fløden kan udelaades, men gør retten fugtigere. Kog sapghettien. Dræn den og bland den i kasserollen med baconen. Hæld de piskede æg ved og rør godt igennem vd svag varme, mens saucen stivner, så meget som man ønsker. Servér med reven Parmesan.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 10580 gange,
og udskrevet 179 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Keld  -  2007-11-30 18:41:13
Smager utroligt godt. Jeg lavede det med en pose af Frigodans Fireroasted Vegetabels . Steg grøntsagerne på panden og bland det i. Lækkert.

Mariane  -  0000-00-00 00:00:00
Super, til mænd der er trætte af kødsovs, og un gerne elsker den (og de der havde været til herrefrokost til jul-og ikke ville gå hjem-nemt, jeg tør bare ikke bruge alm. æg så jeg bruger past.