Kulsvierkonens pasta

Kulsvierkonens pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Kulsvierkonens pasta, billede 4 Kulsvierkonens pasta, billede 1 Kulsvierkonens pasta, billede 2 Kulsvierkonens pasta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.spaghetti
200 g.bacontern
1 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
3 æg
4 spsk.piskefløde
3 spsk.reven parmesanost
 Salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skær baconen i tern og svits den i en kasserolle med hvidløget og olien. Tag kasserollen af varmen, når baconen alt efter ønske er blank eller sprød.

Pisk æggene i en skål og rør fløden i med Parmesan, peber og salt. Fløden kan udelades, men gør retten fugtigere.

Kog spaghettien. Dræn den og bland den i kasserollen med baconen. Hæld de piskede æg ved og rør godt igennem ved svag varme, mens saucen stivner, så meget som man ønsker.

Servér med reven Parmesan.


karakterer:
Opskriften er vist 14127 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Keld  -  2007-11-30 18:41:13
Smager utroligt godt. Jeg lavede det med en pose af Frigodans Fireroasted Vegetabels . Steg grøntsagerne på panden og bland det i. Lækkert.

Mariane  -  0000-00-00 00:00:00
Super, til mænd der er trætte af kødsovs, og un gerne elsker den (og de der havde været til herrefrokost til jul-og ikke ville gå hjem-nemt, jeg tør bare ikke bruge alm. æg så jeg bruger past.