Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stuvede ærter og gulerødder

Stuvede ærter og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stuvede ærter og gulerødder, billede 4 Stuvede ærter og gulerødder, billede 1 Stuvede ærter og gulerødder, billede 2 Stuvede ærter og gulerødder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 g.friskbælgede ærter
350 g.nye gulerødder skåret i små tern
6 dl.vand
1.5 tsk.salt
25 g.blødgjort smør eller margarine
2 spsk.hvedemel
 hakket persille
 
Opskrift:
Kog grønsagerne i velsaltet vand, ca 10 minutter.

Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i grønsagerne og rør til den er opløst.

Tilsæt hakket persille, gem lidt til pynt. Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Drys persille over.

Server stuvningen med nye kartofler.

Tips:

Der kan serveres frikadeller, kribinetter, medister, hamburgerryg eller skinke til denne ret.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (27 stemmer)

Opskriften er vist 57265 gange,
og udskrevet 1151 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gert   -  2016-02-11 18:29:38
er retten frysegnet

  -  0000-00-00 00:00:00
Retten er bedst med friske gulerødder. Smag til med lidt sukker. Et strejf eddike er også velegnet. Spar endelig ikke på persillen. Må ikke opvarmes ved brug af frisk persille. Tilsæt en grøntsagsbouillonterning. Velegnet til tarteletter, som tilbehør til stegt tofu med bløde løg og kogte kartofler samt eksempelvis hirsefrikadeller.