hakket grøn chili (uden kerne)1 hakket grøn chili (uden kerne)
peber peber
salt salt
1
knsp.
spidskommen1 knsp. spidskommen
250
g.
nudler250 g. nudler
Opskrift:
Olien opvarmes i en wok/ pande. Tilsæt løg, chili, hvidløg sammen med krydderierne og lad det simre i 2 min. for svag varme. Tilsæt rejerne og skru op for varmen, steg rejerne indtil de er gyldenbrune. Tilsæt hakkede tomater, og kokosmælk og smag til med salt, peber og citronsaft. Lad retten simre for svag varme i 2 -3 min. Hæld de kogte nudler over i retten og servér.
Tips:
Kan varieres med fisk, evt. laks eller anden fisk med fast kød. Pynt evt. med koriander
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.6
(26 stemmer)
Opskriften er vist 28682 gange, og udskrevet 628 gange.
Kommentarer
HJ - 2018-07-17 16:55:53 Super lækker ret og meget nem at lave
Sidsel - 0000-00-00 00:00:00 Næste gang ville jeg ikke vende nudlerne i sovsen. Retten er ikke stærk, så måske skulle man prøve med mere paprika, chili og måske lidt citrongræs.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider