Mørbrad med fyld

Mørbrad med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Søs

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 svinemørbrad
1 løg
1 bdt.hakket persille
5-7 champignon
30 g.smør
 
Opskrift:
Man tager en grydeske med rundt skaft, gerne tykt, og lister igennem mørbraden på den lange led så den bliver hul, man skal støtte skaftet hele vejen igennem så det ikke stikker hul i mørbraden i siderne.

man hakker løg persille champignon og røre det sammen med smør, husk der kan ikke være så meget i mørbraden, så det er små portioner af hver ting vi taler om.

massen stoppes ind i mørbraden til den er fyldt fra den ene ende til den anden, brug igen skaftet til at nå midten, eller tryk forsigtigt på mørbraden så fyldet glider på plads.

Luk begge ender med en kødnål eller tandstik og steg den på panden ved god varme og til den er pænt mørk. Den bliver ikke tør pga. det fugtige fyld så den kan godt tåle den stærke varme. Husk krydderier efter behag. Tilbehøret kan være hvad du har lyst til, men jeg laver gerne grøn salat ala waldorf iceberg småt skåret, røde æbler i tern, bladselleri småt skåret, halve udkernede vindruer, gerne blå, og håndknuste valnøddekerner.

Til det laver jeg dressing af piskefløde med godt med sukker og masser af citronsaft, når den har stået bliver den tyk og får en dejlig smag, og er særdeles velegnet til salaten. derudover flute eller bagt kartoffel hvad man nu kan tænke sig


karakterer:
Opskriften er vist 27820 gange,
og udskrevet 560 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Frank og Rikke  -  2009-05-16 21:33:32
Opskriften fungerede fint, god beskrivelse, kunne godt have brugt en ca tidsangivelse, vi havde den på panden i en lille time hvilket var meget passende. Helt sikkert en opskrift vi vil bruge igen