Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hjortegryde

Hjortegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hjortegryde, billede 4 Hjortegryde, billede 1 Hjortegryde, billede 2 Hjortegryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.hjortekød
2 løg
5 dl.vand
70 g.koncentreret tomatpure
0.5 tsk.senneppulver
 salt
 peber
2.5 dl.piskefløde
40 g.margarine
 
Opskrift:
Skær kødet i strimler ca. 1x3 cm. Hak løgene, rens champignon og skær dem i skiver.

Brun kødet i margarinen ved kraftig varme, gerne af nogle gange. Tag kødet op, og brun løgene. Kom kødet tilbage i gryden. Tilsæt vand, tomatpuré og sennepspulver og lad det hele simre en god tilme til kødet er knapt mørt.

Rist champignonerne på en tør pande. Tilsæt champignons og piskefløden og lad retten simre i yderligere 15 min til kødet er helt mørt, tilsæt evt. jævning.

Serveres med kartoffelmos og grønærter eller løse ris.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (14 stemmer)

Opskriften er vist 34914 gange,
og udskrevet 857 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu