Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Salviestegt unghanebryst

Salviestegt unghanebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Unghane

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 unghanebryst
1 delsalvie
1 delløg
2 delhvidt brød uden skorpe
1 delsmør
1 hvidløg
150 g.Kinesisk fin pasta
 Brøndkarse
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Brystet fra unghanen deles i to og lægges på ovnfast plade. Salvie, løg, brød og smør blendes til harmonisk masse og smøres op på pergamentpapir. Stilles på køl. Når salviesmørret har sat sig, skæres det ud, så det dækker bryststykkerne. Bages i ovn v. 220° i 20 min.

Garniture
Pastaen koges på normal vis med salt og olie. Brøndkarsen blendes, og 1 dl kogende fløde hældes op i blenderen og smages til med salt og peber. Sigtes tilbage i gryden, hvor fløden har kogt. 1 helt hvidløg deles i to med lidt smør på toppen. Bages 20 min. sammen med unghanen i forvarmet ovn v. 220°.

Som pynt kan bruges f.eks. syltet græskar, purløg stegt i lidt olie på pande, frisk basilikum - generelt alt, hvad der let og ferskt.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 19336 gange,
og udskrevet 301 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu