Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sprængt sylte

Sprængt sylte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Sylte

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.letsprængt kogeflæsk
2 letsprængte svineskanker
2 letsprængte svinetunger
 vand
1 bdt.persille
2 kvistetimian
2 laurbærblade
5 peberkorn
5 hele allehånde
3 løg
 
 Krydderblanding:
1 tsk.peber
1 tsk.stødt allehånde
 
Opskrift:
Læg flæsk, skanker og tunger i en gryde. Hæld så meget vand ved, at det dækker kødet. Kog op og skum omhyggeligt. Kom persille, timian, laurbærblade, peber, allehånde og løg i og kog under låg i ca. 2 timer til kødet er mårt. Tag kødet op og skær det i små terninger. kog suppen ind imens. Læg kødet lagvis med krydderiblandingen i en skål. Hæld så meget suppe over at det lige præcis dækker kødet. Sæt sylten til afkøling. Vend sylten ud på et fad, og den er klar til servering, kan evt serveres med groft brød, sennep, og syltede rødbeder.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12423 gange,
og udskrevet 199 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu