Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sprængt Foie Gras med rødløgskompot

Sprængt Foie Gras med rødløgskompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andelever - Foi Gras

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.foie gras
1 l.vand
200 g.salt
50 g.sukker
 vand
 peber
 evt.anis
 
 Rødløgs kompot:
1000 g.rødløg
1 fl.rødvin
150 g.ahornsirup
 lidtsennepsfrø
 salt
 peber
 
Opskrift:
Foie grasen renses for blodårer, men skal være i så store stykker som muligt. Vand, salt og sukker koges op og nedkøles. Foie grasen bindes i et fint klæde og lægges i saltlagen 2 á 3 døgn. Pocheres i vand med peber og evt. anis i 5-8 minutter, nedkøles (skal være helt kold før servering).

Rødløgskompot:
Rødvin og sirup koges op, løgene tilsættes og koges møre, løgene tages op, vinen reduceres til ¼ med sennepsfrø og nedkøles, blades med løgene og tilsmages med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16403 gange,
og udskrevet 332 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Janus Madsen  -  2008-02-23 08:45:47
Foie Gras er IKKE leveren på nogen fugl. Men danner basis for produktet Foie Gras (som stammer fra Alsace).