Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kogt & sprængt kalvetunge med spinatcreme og vagtelspejlæg

Kogt & sprængt kalvetunge med spinatcreme og vagtelspejlæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
18 skiverkogt og sprængt kalvetunge tyndtskåret
250 g.afdryppet ricotta
500 g.frisk spinat renset plukket og dampet
1 fedhvidløg
 muskatnød
 peber fra kværn
6 vagtelæg
 


Opskrift:
Kom ricotta, spinat og hvidløg i en blender eller foodprocessor og blend det til en cremet grønlig masse.

Smag til med peber og salt samt muskatnød efter smag.

Spejl vagtelæggene ved medium varme ca. et min. på en teflonpande eller endnu bedre på en blinispande.

Anret tre skiver kalvetunge i en vifte midt på en tallerken. Kom en teskefuld spinatcreme på, og læg vagtelspejlægget på siden. Pynt evt. af med små fintplukkede salater i forskellige farver.

Tips:

Skallen på vagtelspejlæggene er ofte bløde, så hvis du forsigtigt prikker hul med en lille urtekniv, går det lidt lettere. Er det første gang du prøver, så hav et par ekstra æg i reserve. Æggene kan med fordel ??? også pocheres .

Vær forsigtig med muskatnødden, da cremen skal være mild og blid i smagen og spinaten gerne må træde frem
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (40 stemmer)

Opskriften er vist 13026 gange,
og udskrevet 193 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu