Kogt og sprængt kalvetunge med spinatcreme og vagtelspejlæg

Kogt og sprængt kalvetunge med spinatcreme og vagtelspejlæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
18 skiverkogt og sprængt kalvetunge tyndtskåret
250 g.Ricotta, friskost
500 g.frisk spinat renset plukket og dampet
1 fedhvidløg
 Muskatnød, friskrevet
 peber fra kværn
6 vagtelæg
 
Opskrift:
Kom afdryppet ricotta, spinat og hvidløg i en blender eller foodprocessor og blend det til en cremet grønlig masse.

Smag til med peber og salt samt muskatnød efter smag.

Spejl vagtelæggene ved medium varme ca. et min. på en teflonpande eller endnu bedre på en blinispande.

Anret tre skiver kalvetunge i en vifte midt på en tallerken. Kom en teskefuld spinatcreme på, og læg vagtelspejlægget på siden. Pynt evt. af med små fintplukkede salater i forskellige farver.

Tips:

Skallen på vagtelspejlæggene er ofte bløde, så hvis du forsigtigt prikker hul med en lille urtekniv, går det lidt lettere. Er det første gang du prøver, så hav et par ekstra æg i reserve. Æggene kan med fordel ??? også pocheres .

Vær forsigtig med muskatnødden, da cremen skal være mild og blid i smagen og spinaten gerne må træde frem


karakterer:
Opskriften er vist 13983 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu