Stegte ris med æggestrimler

Stegte ris med æggestrimler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
825 g.ris
400 g.løg
5 fedhvidløg
5 porrer
5 peberfrugter
750 g.hvidkål
0.75 dl.olie
1 spsk.karry
625 g.kogt skinke i tern
5 æg
 lidtmælk
250 g.rejer
 sojasauce
 
Opskrift:
Kog risene (evt. dagen før).

Hak løg, hvidløg, porrer og peberfrugter. Skær hvidkålen i strimler. Svits grøntsagerne i olie tilsat karry i 4-5 min. Tilsæt kogte ris og skinketern. Varm retten igennem.

Lav en omelet af æg og mælk rydret med salt og peber. Skær omeletten i tynde strimler. Tilsæt omelet og rejer til de stegte ris.

Dryp med soya inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 15030 gange,
og udskrevet 396 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu