Carbonada

Carbonada, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Pastasaucer

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
6 dl.mælk
125 g.ost
1 tsk.muskatnød
2 tsk.salt
1 spsk.maizenamel
1 dl.vand
200 g.skinke i tern
 
Opskrift:
Mælken kommes i en gryde og bringes til kogepunktet. En gryde med vand bringes i kog og pastaen koges efter anvisning på pakken. Maizena udrøres i vandet til der ikke er flere klumper. Saucen jævnes. Krydderier og ost tilsættes, og saucen simrer i ca. 2 minutter. Skinken skæres i tern og tilsættes saucen, og koger med i ca. 2 minutter. Saucen er klar til at servere med den nykogte pasta.


Beskrivelse:
Se kokken farvorit Spaghetti Carbonara

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (28 stemmer)

Opskriften er vist 39605 gange,
og udskrevet 735 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu