Kommentarer
- 2013-01-02 17:18:36 Hvilken temperatur steges kyllingestykkerne ved efter de førte 10 min?
dpo - 2011-02-01 10:51:36 250 grader C i 10 min havde slået min kylling ihjel. Den nåede kun 6 minutter før det ene lår var sort.... :(
Pernille - 2010-11-21 19:38:49 Jeg kan anbefale at anvende "stegeskyen" bagefter til en rigtig lækker brun sovs.
Den kan sikkert godt laves mere fedtfattig, men min metode er at hælde det i en gryde sammen med madlavningsfløde og så jævne til en god sovs.
MUMS!
Per - 2010-11-07 12:40:10 Persillen har vi lagt i bradepanden efter bruningen samtidig med vandet.
Mona - 2009-09-21 12:12:31 Hvor kommer persillen ind i billedet? Jeg kan sagtens selv komme på ideer, men hvad laver det på listen over ingredienser, hvis det ikke bruges i opskriften?
Lea - 2008-06-02 16:09:35 Ja, mangler lidt info om hvor meget af hvad der skal bruges. Er nemlig en af de der nybegyndere.
- 2008-02-04 11:54:56 opskriften burde være mere fyldestgørende da der er mange uerfarne begyndere der bruger disse sider.
Mama - 2007-11-17 15:24:28 Og alt det andet lækre tilbehør der findes: Flutes, salat, osv (pensle gerne hvidløg på kyllingen inden den steges)
|