Kylling stegt i ovn - Ovnkylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen parteres i Kvarter, og drysses med lidt salt, lægges herefter i en smurt bradepande med kødsiden opad. Den pensles med smeltet margarine med lidt paprika.
Brunes ved 250 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter. Vand hældes ved, og den steges færdig på ca. 30 minutter. Serveres med Kartofler, evt. lavet som Pommes Frites. |
|
Opskriften er vist 106042 gange,
og udskrevet 948 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (35 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-02 17:18:36 Hvilken temperatur steges kyllingestykkerne ved efter de førte 10 min? dpo - 2011-02-01 10:51:36 250 grader C i 10 min havde slået min kylling ihjel. Den nåede kun 6 minutter før det ene lår var sort.... :( Pernille - 2010-11-21 19:38:49 Jeg kan anbefale at anvende "stegeskyen" bagefter til en rigtig lækker brun sovs. Den kan sikkert godt laves mere fedtfattig, men min metode er at hælde det i en gryde sammen med madlavningsfløde og så jævne til en god sovs. MUMS! Per - 2010-11-07 12:40:10 Persillen har vi lagt i bradepanden efter bruningen samtidig med vandet. Mona - 2009-09-21 12:12:31 Hvor kommer persillen ind i billedet? Jeg kan sagtens selv komme på ideer, men hvad laver det på listen over ingredienser, hvis det ikke bruges i opskriften? Lea - 2008-06-02 16:09:35 Ja, mangler lidt info om hvor meget af hvad der skal bruges. Er nemlig en af de der nybegyndere. anonym - 2008-02-04 11:54:56 opskriften burde være mere fyldestgørende da der er mange uerfarne begyndere der bruger disse sider. Mama - 2007-11-17 15:24:28 Og alt det andet lækre tilbehør der findes: Flutes, salat, osv (pensle gerne hvidløg på kyllingen inden den steges) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne