Bøf stroganov

Bøf stroganov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Oprindelsesland : Rusland

RuslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
5-650 g.velhængt okseinderlår
2 store løg
40 g.smør
250 g.champignon
1 spsk.hvedemel
2-3 dl.bouillon
2 spsk.koncentreret tomatpure
0.5-1 tsk.sennep
 salt
 peber
evt. 3 spsk. sherry
evt. 1 - 2 dl. cremefraiche
 
Opskrift:
Skær det velafpudsede kød ud i strimler, ca. 5 cm. lange. Hak løgene. Rens champignoner og skær dem i kvarte. Brun kødet i gyldent smør ved kraftig varme. Tag herefter kødet op ad gryden. Brun nu løgene, og kom kødet tilbage i gryden og drys mel over, under konstant omrøring.

Tilsæt bouillon, tomatpure og sennep. Lad kødet simre under låg, til det er næste mørt. Det kan tage fra 20 - 45 minutter afhængig af kvaliteten.

Smag retten til med salt og peber. Tilsæt champignoner og eventuelt creme fraiche og lad retten simre 5 - 8 minutter. Smag den eventuelt til med en tør sherry.


karakterer:
Opskriften er vist 18602 gange,
og udskrevet 511 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu