Kyllingerne gnides indvendig med salt og
knuste enebær. Lægges i et smurt ovnfast fad.
Baconskiver lægges over brystet.
Brunes ca. 15 min. ved 225 gr.
Hæld fløden ved, knæk en bouillonterning i,
skru ned til ca. 180 gr. og læg staniol over.
Lad kyllingerne stege, til de er møre (ca. en times tid).
Spæd evt. med lidt vand.
Hæld væden fra til sovs, tilsæt kulør, smag til
og jævn med Maizena.
Server med små kogte kartofler og f.eks. ribsgelé.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(15 stemmer)
Opskriften er vist 18941 gange, og udskrevet 467 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider