Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kylling stegt som vildt - Vildtkylling

Kylling stegt som vildt - Vildtkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 små kyllinger
 tørrede enebær
 bacon
2 dl.fløde
 Maizena
 kulør
 salt
 peber
 ribsgelé
 
Opskrift:
Kyllingerne gnides indvendig med salt og knuste enebær. Lægges i et smurt ovnfast fad. Baconskiver lægges over brystet. Brunes ca. 15 min. ved 225 gr. Hæld fløden ved, knæk en bouillonterning i, skru ned til ca. 180 gr. og læg staniol over. Lad kyllingerne stege, til de er møre (ca. en times tid). Spæd evt. med lidt vand. Hæld væden fra til sovs, tilsæt kulør, smag til og jævn med Maizena. Server med små kogte kartofler og f.eks. ribsgelé.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (15 stemmer)

Opskriften er vist 18121 gange,
og udskrevet 454 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu