Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Glasseretskinke

Glasseretskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 skinke med svær (ikke ridset) på ca. 2 kg
 
 saltlage af pr. l vand
200 g.salt
25 g.2sukker
 
1 glascognac
1 glasmaderia
1 æggehvide
 puddersukker
 rasp
 sennepspulver
 hele nelliker
 


Opskrift:
Skinken lægges to dage i en saltlage som ovenstående. Den skal ikke stå for koldt. Den steges derefter i ovnen - ganske langsomt ved 125 grader, til stegetermometeret viser 76 grader. Den tages ud, og sværen fjernes. Med kød- eller en engangssprøjte gives skinken et godt skud cognac og madeira. Den smøres herefter med en blanding af æggehvide, puddersukker og rasp - omtrent lige meget af hver, smagt til med sennepspulver. En håndfuld hele nelliker stikkes i skinken, som atter kommes i ovnen. Denne gang for fuldt blus eller under grillen til den er smukt glaseret - dvs. 5-7 minutter. Hold godt øje med den under grillen, sukkeret kan branke på et øjeblik. Den køles helt af, inden den skæres ud.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19135 gange,
og udskrevet 168 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu