Jordbær a la romanoff
Hovedingrediens : Frugt - Jordbær Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Halver jordbærrene og lad dem marinere i appelsinjuicen og vodkaen, i mindst 2 timer.
Råcreme: Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vanillestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering. Server jordbærrene i dybe tallerkner med cremen på toppen af jordbærrene. Tips: Marinaden kan sødes med flormelis eller sukker. |
|
Opskriften er vist 19701 gange,
og udskrevet 404 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne