Jordbær a la romanoff

Jordbær a la romanoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Jordbær a la romanoff, billede 4 Jordbær a la romanoff, billede 1 Jordbær a la romanoff, billede 2 Jordbær a la romanoff, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.jordbær
 
 Marinade:
3 dl.friskpresset appelsinjuice
2 dl.Vodka
 
 Råcreme:
2 Æggeblomme, pasteuriseret
2 spsk.Flormelis
1 vanillestang
2.5 dl.Piskefløde
 
Opskrift:
Halver jordbærrene og lad dem marinere i appelsinjuicen og vodkaen, i mindst 2 timer.

Råcreme:
Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vanillestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering.

Server jordbærrene i dybe tallerkner med cremen på toppen af jordbærrene.

Tips:

Marinaden kan sødes med flormelis eller sukker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 18416 gange,
og udskrevet 399 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu