Halver jordbærrene og lad dem marinere i appelsinjuicen og vodkaen, i mindst 2 timer.
Råcreme:
Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vanillestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering.
Server jordbærrene i dybe tallerkner med cremen på toppen af jordbærrene.
Tips:
Marinaden kan sødes med flormelis eller sukker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(5 stemmer)
Opskriften er vist 16861 gange, og udskrevet 394 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider