Jordbær romanoff næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
  Marinade:
3 dl. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Vodka
   
  Råcreme:
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5198 (1237 kcal)
KJ pr. Pers. 1299 (309 kcal)
Vægt ialt 1096 gram
Vægt pr. Pers. 274 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 474 KJ (112 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 9.6 gram
Kulhydrat 6.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)