Pasta med spinat og skinke

Pasta med spinat og skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Mette1976

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 pakkerfrisk pasta
1 pakkeskinkestrimler
500 g.frossen spinat
1 Mornaysauce
 
Opskrift:
Kog den friske pasta, og fordel den i et smurt ildfast fad. Giv spinaten et lille opkog, og fordel den over pastaen. Fordel derefter skinken og tilsidst mornay saucen. Fadet sættes i en forvarmet ovn (180 grader) i godt 30 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 15302 gange,
og udskrevet 297 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Studenten  -  2007-03-01 13:53:48
Man kan bruge almindelig kogt paste i stedet for frisk pasta, og erstatte spinaten med andre grønsager som f.eks. gulerødder og porre. Retten kan også tages med på madpakke næste dag, og spises kold.