Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oksemedaillon på røsti

Oksemedaillon på røsti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 oksemedailloner (mørbrad)
 Smør
2-3 store bagekartofler
 Salt
 peber
 Olie
 Broccoli
 Bearnaise
 
Opskrift:
Oksemedaillonerne (køb dem eventuelt som tournedos omvundet med spæk) krydres med salt og peber og steges i smør på panden, indtil de har den farve, som man nu synes, bøffer skal have (rød, medium, gennemstegt).

Skræl kartoflerne og riv dem på den grove side af råkostjernet, pres så meget væde ud som muligt (brug et rent viskestykke), krydr med salt og peber og form dem til "bøffer", der er lidt større end medaillonerne. Husk at trykke dem godt sammen, så de ikke falder fra hinanden på panden. Steg dem i hed olie på begge sider, indtil de er sprøde og gyldne.

Læg oksemedaillonerne (tournedos'erne) ovenpå og servér sammen med letkogt broccoli og sauce bearnaise.

Tips:

Man kan udskifte en tredjedel af kartoflerne med knoldselleri.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12633 gange,
og udskrevet 222 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-02-25 11:47:14
rigtig godt, prøv med champignonsovs