Fisk i bananbladskåle

Fisk i bananbladskåle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :     

Ingredienser:
100 g.torsk eller lyssej
100 g.optøede eller friske rejer
2 tsk.rød karrypasta
2 spsk.rød karrypasta
2 spsk.jordnøddesmør
1 spsk.limesaft
0.5 dl.kokosmælk
1 æg
1 tsk.fiskesauce
5 bladekinakål i meget tynde strimler
1-2 bananblade eller små ovnfaste skåle
 
Opskrift:
Hak fisk og skaldyr groft med karrypasta, jordnøddesmør og limesaft. Pisk æg med kokosmælk og fiskesauce og rør det så i fiskemassen. Lad det trække koldt i 20-30 minutter.

Saml bananblade med stegenåle eller tandstikker til firkantede små skåle, læg et lag strimlet kinakål i bunden af hver og læg fiskemassen over.

Dampes på rist eller dampkurv over kogende vand i 15 minutter med låg øverst.





karakterer:
Opskriften er vist 10375 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-02-24 13:37:31
hvorfor 2 gange karry pasta