Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fisk i bananbladskåle

Fisk i bananbladskåle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.torsk eller lyssej
100 g.optøede eller friske rejer
2 tsk.rød karrypasta
2 spsk.rød karrypasta
2 spsk.jordnøddesmør
1 spsk.limesaft
0.5 dl.kokosmælk
1 æg
1 tsk.fiskesauce
5 bladekinakål i meget tynde strimler
1-2 bananblade eller små ovnfaste skåle
 
Opskrift:
Hak fisk og skaldyr groft med karrypasta, jordnøddesmør og limesaft. Pisk æg med kokosmælk og fiskesauce og rør det så i fiskemassen. Lad det trække koldt i 20-30 minutter.

Saml bananblade med stegenåle eller tandstikker til firkantede små skåle, læg et lag strimlet kinakål i bunden af hver og læg fiskemassen over.

Dampes på rist eller dampkurv over kogende vand i 15 minutter med låg øverst.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8875 gange,
og udskrevet 162 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu