Blæksprutte med mynte
Hovedingrediens : Bløddyr - Blæksprutte Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
|
|
Klargøring af blæksprutte:
Indmaden tages ud og de mindre arme kan evt. bruges sammen med det hvide hylster, der er kroppen. Disse skæres i ringe. Kan man ikke få friske blæksprutter kan man nøjes med ringene, der kan købes frosne, men de må ikke være panerede Dup blæksprutteringene tørre med køkkenrulle. Pil og hak hvidløg og nip mangetoutærterne. Varm olien i en wok og steg ringe og evt. arme heri når olien er blevet meget varm. Kom så hvidløget ved, men det må kun lige stege med i ½ minut for ikke at branke og smage grimt. Kom så resten af ingredienserne i og lad det stege færdigt i 1-2 minutter. Serveres straks som en let hovedret eller som en del af et større tag selv bord med thailandske specialiteter. |
|
Opskriften er vist 20277 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Jørgen Witte, Aabenraa - 2005-01-01 01:01:01 Hurtig og lækker. Man kan evt. tilsætte en anelse citronsaft til sidst. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne