Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lynstegte risnudler og oksekød med thailandske krydderier

Lynstegte risnudler og oksekød med thailandske krydderier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Nudler

Oprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Thailand - Thailandsk - ThailandskeIndsendt :





Ingredienser:
250 g.trådtynde risnudler
200 g.magert okseinderlår i meget smalle strimler
2 løg
1 cm.ingefær
1 stilkcitrongræs
75 g.usaltede jordnødder
0.5 rød chili uden kerner
2 fedhvidløg i skiver
1.5 spsk.olie (gerne jordnøddeolie)
 
 Sauce:
0.5 dl.limesaft
1-2 spsk.soja (pas på det ikke er for salt)
2 spsk.rørsukker
2 spsk.peanutbutter
 


Opskrift:

Kom risnudlerne i en stor skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække i 2 minutter og hæld vandet fra.

Gør kødet klar ved at skære det i meget smalle strimler eller skiver og dup det tørt med køkkenrulle. Pil løgene og skær dem i smalle både. Hak citrongræsset, ingefæren og chilien og bland alle ingredienser til saucen sammen i en lille skål. Kom olien i en stor wok og varm den op. Kom løg, citrongræs, ingefær, chili, jordnødder, hvidløg og oksekød i wokken og lynsteg det ved kraftig varme.

Efter 3 minutter tilsættes nudler og resten skubbes op, så nudlerne kan komme i direkte kontakt med stegefladen. Når de er sprødstegte efter 3-4 minutter tilsættes saucen, der røres rundt og serveres straks evt. drysset med lidt frisk koriander.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (24 stemmer)

Opskriften er vist 26710 gange,
og udskrevet 769 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

nuuk  -  2012-03-22 13:08:21
mhhh det smager godt det er det bedste mad jeg nogensinde har smagt


Bonjour tout le monde.  -  2010-12-27 12:01:51
Hvor køber man 'okseinderlår' henne? For det synes jeg ikke jeg har hørt før!


mig  -  2008-03-06 11:19:11
fantastisk ret!!! jeg brugte ogsaa kylling istedet for oksekoed...


T.B  -  2007-04-27 20:49:42
Prøv evt. at brug kylling i stedet og limeblade. Det smager rigtig godt