Kyllingenuggets - Kyllinge nuggets
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kyllingen ud i stykker på ca. 2x2 cm. Pisk æg sammen i en dyb tallerken. Rør rasp, parmesanost, salt og friskkværnet peber sammen i en anden dyb tallerken. Paner kyllingestykkerne ved først at vende dem i æg, derefter i rasp-blandingen så de er helt dækket.
Frituresteg dem (180 grader) i ca. 4-5 minutter til de er pæne og gyldne.
Serveres med f.eks. Aioli, soja, salsa eller lign. eller put dem i pitabrød med en dressing og agurkeskiver. |
|
Opskriften er vist 85743 gange,
og udskrevet 1002 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (110 stemmer) |
|
Kommentarer Ronja - 2010-02-28 11:37:57 smager mindst ligeså godt når de bare er stegt på panden i rigeligt olie. - og hvis man laver halvt knust cornflakes halvt rasp bliver de rigtig lækkert sprøde ! madelskeren - 2008-11-26 19:42:05 lyder dejlig nemt. tror jeg vil forsøge at lave nogle lidt mere bøf agtige stykker så de kan bruges i feks burger med sprødt bacon og salat+dressing :) anonym - 2008-06-01 12:32:51 Læg de udskårne stykker kylling i mælk en halv time inden panering, og kødet bliver helt blødt og lækkert. anonym - 2008-05-24 10:00:10 Lækker opskrift du har reddet min fredag anonym - 2008-04-05 18:15:30 Ingredienser: 4 kyllingebryster osv... En kylling har ikke bryster. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne